Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 400 g di latte intero
- ½ bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale + q.b.
- olio di arachidi
- 600 g di verdure miste (cavolfiore, zucchine, carciofi, melanzane, patate, ecc) a tocchetti o bastoncini
- 650 g di baccalà in pezzi (3 cm circa), ammollato e dissalato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Carbohydrates
- 33.7 g
- Fat
- 44.2 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min.
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Pastella per fritti
1h
Granchio ripieno
1h 10min
Crocchette di carne
9h
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 min.
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Cavatelli
1h 30 min
Carciofi ripieni
50min