Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 400 g di latte intero
- ½ bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale + q.b.
- olio di arachidi
- 600 g di verdure miste (cavolfiore, zucchine, carciofi, melanzane, patate, ecc) a tocchetti o bastoncini
- 650 g di baccalà in pezzi (3 cm circa), ammollato e dissalato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Carbohydrates
- 33.7 g
- Fat
- 44.2 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pastella per fritti
1h
Cavatelli
1h 30min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Pardulas
8h 40 min
Frittelle di gamberi
1h
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Agnello al vapore con verdurine
1h 40min
Cozze ripiene
1h 30min
Guazzetto di fasolari e fave
1 Std. 50 Min