Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 TL Salz
- 250 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Gorgonzola, gezupft
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4170 kJ / 994 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 106 g
- Fat
- 45 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Räucherlachs-Pizza
1hod.
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 Std. 20 Min
Champignonpizza
1h 40min
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1hod. 30min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1 Std. 25 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2hod.
Winterlicher Flammkuchen
2hod.
Paprika-Pizza
1u. 55min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 20 Min