![Pastaragia Pastaragia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/34acdbf7-4e33-4ca0-b207-30d95344a2dc/Derivates/b0435ad8-4e8a-46e4-a205-875d431e103b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di farina tipo 00 + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1345 kJ / 321.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 15.1 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 分钟
Polenta ai porri
1h 5min
Polenta
1小时
Risotto alla parmigiana
30min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Vellutata di mais
20 分钟
Stracciatella alla romana
30min
Passatelli
45 分钟
Gnocchi di polenta
25min
Minestra di semolino
30min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 分钟