Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Carbohydrates
- 6.8 g
- Fat
- 20.2 g
In Collections
Alternative recipes
Flan di cavolfiore
45min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3u. 35min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min.
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Flan al salmone affumicato
45min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Bagna cauda
35min