Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g d'eau
- 500 g de carottes, coupées en petits cubes (5 env.)
- 3 branches d'estragon frais, effeuillées
- 2 œufs
- 100 g de fromage blanc, 0% m.g.
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 245 kJ / 58 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 2 g
Alternative recipes
Flan de poireaux à la pancetta
50min
Flans de poireau
35min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Petits flans aux asperges
55 min
Petits flans aux brocolis et noisettes
45min
Flan d'épinard
45min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1 Std. 15 Min
Galettes de chou-fleur au cumin
35min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Petits flans de carotte
12h
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1 Std.