Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 limoni, preferibilmente biologici, a fette
- 4 petti di pollo (150 g l'uno)
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 500 g di asparagi verdi
- 500 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 47.5 g
- Carbohydrates
- 4.1 g
- Fat
- 13.9 g
- Fibre
- 2.5 g
Alternative recipes
Salmone al cartoccio
35 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50min
Bocconcini di pollo al limone
45 min
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo alla birra con verdure
1óra
Pollo alle fragole
35 min
Petto di pollo al lime e carciofi
45 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Pesce persico ai carciofi
30min
Frittata primavera al vapore
50min