Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di scamorza a pezzi
- 6 uova
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1879 kJ / 449 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Carbohydrates
- 0.7 g
- Fat
- 34.8 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40min
Purè di patate e bacon al curry
40min
Stoemp (purea di verdure)
35min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Gratin di patate
50min
Mug cake al whiskey e caffè
20min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Uova alla piemontese
45min