Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 30 g di scalogno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di senape
- 140 g di sardine in scatola sott'olio, sgocciolate
- 5 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 763 kJ / 183 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 1.8 g
- Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Pollo al limone
50 Min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Petto di pollo ripieno al brie e mirtilli rossi
45 Min
Marinatura limone e coriandolo
15 Min
Ananas al cartoccio
1 Std.
Scaloppine agli asparagi
1 Std.
Finocchi ripieni
1 Std.
Patate novelle al burro e erbe
50 Min
Bavette pancetta e finferli
40 Min
Pasta gratinata
50 Min