Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 4 cipolle grandi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gouda, a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale fino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
- 400 g di pomodori, a dadini
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1414 kJ / 340 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata russa
1h
Antipasto piemontese
25 Min
Bagna cauda
35 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Cotechino in crema di lenticchie
50 min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Soufflé al formaggio
55min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Sformatini di asparagi
45 min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Sformato di verdure
1h 35min