![Cipolle ripiene al prosciutto Cipolle ripiene al prosciutto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/710B0683-D598-4572-8943-87BE550D17D0/Derivates/E3AFA1D9-5B97-43BC-92CD-F6B264DC302F.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 4 cipolle grandi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gouda, a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale fino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
- 400 g di pomodori, a dadini
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1414 kJ / 340 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 Min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Stelle di mare
30 Min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Cipolle al gratin
1 Std.
Peperoni alla piemontese
55 Min