Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 2.2 g
- Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Maionese
10 Min
Brandacujun
45 min
Zabaione
15 min
Cappon magro
4h 30min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Margarita
10 Min
Uova alla greca
40 min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30 min
Mousse speziata
10 Min
Pere al vino rosso
3h 20min