Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 3 chiodi di garofano
- 1 stecca di cannella
- 4 pere Williams, sbucciate, a metà e private del torsolo
- 30 g di amaretti
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di liquore all'amaretto
- 20 g di zucchero di canna
- 20 g di cacao amaro in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Carbohydrates
- 28.3 g
- Fat
- 20.3 g
- Saturated Fat
- 52.5 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mini bonet
2hod.
Minestra di castagne
1h 40min
Dolce di mele in vasocottura
1hod.
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4h
Crema di mele e cioccolato (TM6)
25min
Confettura di pesche ed amaretti
1hod. 30min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2hod. 30min
Budino cioccolato e amaretti
2h 55min
Budino menta e frutti di bosco a Varoma
2hod. 30min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3 Std. 10 Min
Pere al vino rosso
3u. 20min
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40 Min