Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La base chocolat
- 100 g de lait de coco
- 25 g d'huile de coco hydrogénée
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La bûche
- 600 g de tofu soyeux
- 300 g de lait de coco
- 110 g de sucre de coco
- 2 pincées de vanille en poudre
- 3 g d'agar-agar (1,5 sachet)
- 75 g de noix de coco râpée
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1558.4 kJ / 374.7 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Carbohydrates
- 20.7 g
- Fat
- 27.3 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau de Pâques
13h
Bûche tout chocolat
7h 20 min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3h
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Bûche royale
3h 50min
Bûche roulée noisette-café
1 Std. 20 Min
Gâteau à l'ananas meringué
12sa
Bûche roulée au café
2h 40 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Fraisier
12h 45min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.