Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di castagne secche sbucciate
- 300 g di latte intero
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di brandy
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 607 kJ / 145 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 13.1 g
- Fat
- 7.4 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Rotolo al mango
No ratings
Crocchette ai funghi porcini
2h 50min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Chiffon cake al té verde matcha
1h 10min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Crocchette di cozze
10 Std.
Involtini filanti al cavolo rosso
1h 15min
Animelle di vitello con cipollotti
3 Std.
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1h 5min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.