Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate a pasta farinosa a pezzi (2x2 cm)
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 1 rametto di timo secco intero
- 8 spicchi di aglio
- 450 g di panna (30-40% di grassi)
- fette di pane tostate e fritte, per servire
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1035.8 kJ / 247.8 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Carbohydrates
- 10.4 g
- Fat
- 18.6 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Pesce finto
7h 5 min
Brandacujun
45 min
Cappon magro
4h 30 min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Pappa al pomodoro
35 min
Castagnaccio
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Zuppa primaverile
40 min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min