Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 2.4 g
- Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 Min
Salsa belga
No ratings
Salsa satay
20 min
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5h 40min
Salsa olandese
30 min
Salsa di melanzane Bhurta
35 min
Salsa selinuntina
15 min
Yaki Soba
55 Min
Udon con salsa di miso e pollo
2 Std. 45 Min
Sopa de Ajoblanco
10 min
Salsa appetitosa
10 min