Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 50 g di Feta
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di liquore greco a base di anice (Ouzo)
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Carbohydrates
- 2.4 g
- Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1小时
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 Min
Paparot
1 godz. 5 min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1 Std. 30 Min
Gazpacho indiano
2小时 10 分钟
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Salsa bois boudran
10min
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10min
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Condimento all'arancia e curry
10min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Agliata verde
15 Min