Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di sedano a pezzi
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 cucchiai di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di zucchero
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 374.9 kJ / 89.6 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 6.5 g
- Fat
- 6.9 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 216.8 mg
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Bagna cauda
35 min
Salsa tartara
10 Min
Zabaione
15 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Salsa appetitosa
10 Min
Fonduta
8h 20 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Carote al Marsala
25 min