Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Peperoni, rot, in Ringen
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 320 g Penne
- 1 EL Öl
- 200 g Pilz-Pesto (siehe Tipp)
- Pfeffer zum Abschmecken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2482 kJ / 592 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Pilz-Pesto
40 Min
Pilzragout mit Spätzle
30 min
Tagliatelle mit Pilzen
1h
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40 Min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Scampi-Spieße mit Knoblauchbutter
55 min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 min