Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Peperoni, rot, in Ringen
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 320 g Penne
- 1 EL Öl
- 200 g Pilz-Pesto (siehe Tipp)
- Pfeffer zum Abschmecken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2482 kJ / 592 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta mit Tintenfisch
40min
Pilz-Pesto
40min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Tagliatelle mit Pilzen
1h
Brokkoli-Gorgonzola-Sauce mit Hähnchen
40min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min
Cashew-Basilikum-Pesto
10 min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min