Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, säuerlich, geschält, in Stücken
- 500 g Kohlsprossen, halbiert
- 100 g Maroni, gegart, geschält
- 30 g Wasser
- ¾ - 1 TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 10 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 EL Sonnenblumenkerne
- 3 - 6 EL Sprossen, frisch (z. B. Radieschensprossen, Kresse)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Kürbisgulasch
45 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 Min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1 Std.
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 Min
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50 Min
Rotkrautstrudel
1h 10min
Linsen mit Mangold und Speck
30 Min
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 Std. 30 Min
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1小时 20 分钟
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min
Butternusskürbisgemüse
25min