Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 rote Paprika, geviertelt
- 1 gelbe Paprika, geviertelt
- 200 g grüne Erbsen, frisch oder TK, aufgetaut
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 450 g Fischfilet, in mundgerechten Stücken (z.B. Lachs)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1281 kJ / 306 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 6 g
Alternative recipes
Thunfisch mit Kartoffelragout
50min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35min
Lammragout
1h
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fisch-Minestrone
50min
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 Min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Asturische Fischsuppe
35min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Mallorquinische Fischsuppe
35min