Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 1 - 2 TL Meersalz
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Möhren, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 400 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 2 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 3 Fleischtomaten, geviertelt
- 400 g Lammfleisch, zart, in mundgerechten Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ½ TL Curry
- 5 - 10 Basilikumblätter, frisch, in Stücke gezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1427 kJ / 340 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 9.3 g
In Collections
Alternative recipes
Lammragout
1h
Fischeintopf mit Koriander
45 Min
Spanischer Bohnentopf
1 godz. 10 min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15 min
Lammtopf Pichelstein
50 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Chicken-Mushroom Balti
50 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Orientalische Linsensuppe
30min
Lammeintopf mit Paprika
50 min