Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de parmesan, coupé en dés
- 1 brin de romarin frais (10 cm), effeuillé
- 200 g de farine de blé
- 120 g de beurre mou, coupé en dés
- 40 g d'eau
- du poivre moulu
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 229 kJ / 55 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Tapenade de tomates
5 Min
Sablés au parmesan
1h
Gougères
45 min
Sablés au parmesan et au sésame
25 Min
Gougères
40 min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15 min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 min
Cake pesto et tomates séchées
40 min
Tartinade de petits pois aux amandes
20 min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15 min