Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé semi-complet
- 10 g d'huile d'olive, 4 c. à soupe, 1 filet et un peu pour la saladier
- ½ c. à café de sel
- 4 gros oignons, coupés en quatre
- du poivre moulu
- 2 c. à café de thym frais
- 50 g d'olives noires
- 1 boîte de filets d'anchois à l'huile
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Soupe au pistou
40 min
Pissaladière
3 Std.
Fiadone au citron
50 Min
Pissaladière
2h 10min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Pissaladière
3 Std.
Tapenade
10min
Tapenades variées
10min
Aïoli traditionnel
10min