Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine de blé semi-complet
- 10 g d'huile d'olive, 4 c. à soupe, 1 filet et un peu pour la saladier
- ½ c. à café de sel
- 4 gros oignons, coupés en quatre
- du poivre moulu
- 2 c. à café de thym frais
- 50 g d'olives noires
- 1 boîte de filets d'anchois à l'huile
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1042 kJ / 249 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 13 g
Alternative recipes
Pissaladière
3 Std.
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Pissaladière
3 Std.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Panisses marseillaises
3 Std.
Tian aux anchois, olives et romarin
1h 20 min
Sauce rouille
10min
Polenta de châtaigne
30 min
Canistrelli
1h
Flan à la farine de châtaigne
12 Std. 50 Min
Anchoïade
15min
Aïoli traditionnel
10min