Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
-
500
g d'abricots frais, bien mûrs
or 400 g d'abricots surgelés - 40 g de miel d'acacia
- 60 g d'eau
Le jour même
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 4 g
Alternative recipes
Sorbet à la framboise
15min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15 min
Glace à l'abricot
6 Std. 15 Min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10 godz. 15 min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3h 15 min
Sorbet cerise et lait de coco
3h 15 min
Sorbet citron vert
12h
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet à l'abricot
10 min
Sorbet à la figue
10 min
Sorbet mangue-Passion
12h