Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 125 g de beurre, en morceaux
- 5 filets d'anchois à l'huile, égouttés
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 1 c. à café d'origan frais
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 437 kJ / 106 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Bisque de crevettes
30 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Anchoïade
15 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1hod. 40min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Fromage à tartiner ail et fines herbes
12 godz. 5 min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
No ratings
Acras de morue
13 Std.