Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de beurre ramolli, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 50 g de purée d'amande blanche (voir "Conseil(s)")
- 160 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 250 g de rhubarbe surgelée, en tronçons
- 1 c. à soupe de sucre roux
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1726 kJ / 414 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1 Std. 15 Min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55 min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3 godz. 40 min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 Std. 30 Min
Tôt-fait à la rhubarbe
1 Std. 15 Min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Tarte pomme-rhubarbe
1 Std. 20 Min
Tarte à la rhubarbe
1 Std.