Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Nutrition
- per 4 Portionen
- Calories
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Protein
- 92 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 161 g
- Fibre
- 10.2 g
In Collections
Alternative recipes
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 min
Zucchini-Crostini
35 min
Zucchinispaghetti mit Frischkäsesauce
35 min
Flammküchlein
1h 20 min
Gnocchi vom Blech
1j 10 menit
Pilz-Crostini
45 min
Marinierte Tomaten
35 min
Kürbisrösti mit Kräuterdip und Landschinken
30min
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40 min
Brotknöpfle
35 min
Gemüse-Kopenhagener
45 min
Käseecken zum Zupfen
1h 50 min