Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Basilikum-Tomatendip
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Cherry-Tomaten, bunt, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Frischkäse
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zucchinipiccata und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Eier
- Öl zum Braten
- 300 g Zucchini, in schrägen Scheiben (5 mm), ca. 25-30 Stück
- Nutrition
- per 4 Portionen
- Calories
- 9181 kJ / 2194 kcal
- Protein
- 92 g
- Carbohydrates
- 91 g
- Fat
- 161 g
- Fibre
- 10.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1h 15min
Gnocchi vom Blech
1h 10min
Zucchini-Crostini
35 Min
Kürbisrösti mit Kräuterdip und Landschinken
30 Min
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35 Min
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1 Std.
Porree-Schinken-Taler
2 Std. 10 Min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Kräuter-Pancakes
15min
Spinat-Frischkäse-Pfannkuchen-Wrap
1 Std.
Fächerkartoffeln
1h 5min
Zucchini-Kartoffelpuffer mit Sour Cream
30 Min