Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1448 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Lasagne
2h
Lasagne classiche
2h
Insalata di patate
8h 45 min
Parmigiana di melanzane
2h
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Salsa al pomodoro
40 min
Fonduta moitié-moitié
No ratings
Salsa al pomodoro
25 min
Riso casimiro
45 min
Hamburger alla messicana
4h 25min
Crema Thermomix®
45 min