Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1448 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Focaccia con pomodori ciliegino
2 Std.
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Insalata di carote
15 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Insalata di pasta
35min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Spaghetti alla carbonara
30min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min