Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di formaggio Gruviera, in Stücken (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di latte
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro, in Flocken, und etwas mehr für die Auflaufform
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1448 kJ / 348 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 21 g
Alternative recipes
Spaghetti alla carbonara
30min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Rösti alla bernese
40min
Torta salata di spinaci
55 min
Crespelle verdi al formaggio e prosciutto
55 min
Crema Thermomix®
45 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Insalata di patate
1u. 5min
Arancini di riso
3u. 5min
Riso casimiro
45 min
Spezzatino alla zurighese
50min