Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 1 gousse gousse d'ail
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 10 g de moutarde
- 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 25 g d'huile de colza
- 30 g de yogourt nature
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 53 g
In Collections
Alternative recipes
Croissants au jambon
35min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Salade de cornettes
30 Min
Rösti bernois
40min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Chili con cervelas
1 Std.
Macaronis du chalet
45 Min
Papet vaudois
55 Min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min
Gratin de cornettes
50 Min