Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 100 g de poireau, coupé en morceaux (3 cm)
- 400 g d'eau
- 300 g de vin blanc (Chasselas p. ex.)
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de demi-crème
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de poudre de paprika
- 1 pincée de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (10 g), ciselée
- 1 pâte feuilletée, rectangulaire abaissée (25 cm x 42 cm)
- 1 œuf, battu
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Tartelettes aux oignons
35 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
French dressing raffiné
15min