Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g d'huile de tournesol
or 250 g d'huile de colza - 1 jaune d'œuf
- 25 g de moutarde
- 10 g de jus de citron
- 5 g de sauce Worcestershire
- ½ c. à café de curry en poudre
- 40 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 85 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 90 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 1 c. à soupe de mélange d'herbes séchées (p. ex. ciboulette, persil, basilic, origan), selon les goûts
- Nutrition
- per 1 bouteille
- Calories
- 10000 kJ / 2388 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 258 g
Alternative recipes
Émincé à la zurichoise
50 Min
Pain tessinois
1klst 50 min
Rösti bernois
40min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min
Mousse au thon
5 Min
Papet vaudois
55 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Cuchaule
2h 30 min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Gâteau du Vully
2h 30 min
French dressing raffiné
15min
Tresse bernoise
1h 45min