Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de sucre
- 100 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de miel liquide
- 240 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- ¼ c. à café de clous de girofle, moulus
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 100 g d'écorce d'orange confite
- 4 ½ c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 321.7 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Moutarde de Bénichon
40 Min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Bruns de Bâle
8h 40min
Gâteau de Linz
1 Std.
Petits pains du 1er août
1hod. 10min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Knöpflis
50 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Pain tessinois
1h 50min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min