Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 100 g d'ail des ours, frais, en morceaux (4 cm)
- 3 œufs
- 100 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel
- ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 4 pincées de poivre
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
Rôtir des knöpfli
- 2 c. à soupe de beurre à rôtir
- ¼ de c. à café de sel
- 4 pincées de poivre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Bruns de Bâle
8h 40min
Läckerli de Bâle
1h 10min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Knöpflis
50 min
French dressing raffiné
15 Min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min