Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 70 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 150 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche, émiettée (env. 20 g)
or 1 sachet de levure boulangère sèche (env. 7 g) - 30 g de sucre
- 300 g de farine
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 300 g de noisettes, décortiquées, non émondées, entières
- 120 g de sucre
- 20 g de beurre, mou
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de cannelle moulue
- 1 œuf, battu, pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2349 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Miroirs
1h 40min
Madeleines au chocolat
30min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Pain müesli
2h
Mille-feuille pomme-safran
No ratings
American apple pie
1 Std. 20 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Petits pains au yogourt et sésame
1 Std. 30 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min