Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de courge butternut, épluchée et en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel, et un peu pour la préparation à l'amande
- 50 g d'amandes émondées
- 300 g de lait écrémé
- du poivre moulu
- quelques tiges de cerfeuil frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1472 kJ / 350 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 9 g
Alternative recipes
Gnocchis de butternut
1h 35 min.
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Gnocchis de patate douce
40 min
Galettes de chou-fleur au cumin
35 min
Rösti de courgette
1h 40min
Gnocchis
45 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50 min
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1h 15min