Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco intero
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- 1 mazzetto di rucola, lavata e asciugata
-
250
g di pomodori datterino a metà
or 250 g di pomodori ciliegino a metà - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco, in polvere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di aceto balsamico
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 4949 kJ / 1183 kcal
- Protein
- 85.7 g
- Carbohydrates
- 82.9 g
- Fat
- 58.8 g
- Fibre
- 10.9 g
In Collections
Alternative recipes
Caffè freddo
2 godz. 15 min
Orata al sale
40min
Insalata di mare
No ratings
Polpette di melanzane
45 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Focaccia con acciughe
No ratings
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
No ratings
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40min
Orata in crosta di sale
35 Min