Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 100 g Studentenfutter
- 300 g Karotten, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g pflanzliches Öl
- 200 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
or 1 Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Koriander, frisch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Butter
- 250 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 10.7 g
In Collections
Alternative recipes
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 min
Gemüsecurry
1hod.
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 Min
Gemüse-Fideuà
40 Min
Ratatouille
40 Min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 Min
Gemüse-Eintopf
50 Min
Kohl-Kürbis-Suppe
45 min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min