Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 100 g Studentenfutter
- 300 g Karotten, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g pflanzliches Öl
- 200 g Basmati-Reis
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
or 1 Gemüsebouillonwürfel - ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- ½ TL Koriander, frisch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Butter
- 250 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut ausgedrückt, grob geschnitten (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2114 kJ / 505 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 10.7 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüsecurry
1 Std.
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Blumenkohl-Bohnen-Salat
10 Min
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Wirz-Pasta
35 Min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Polenta mit Pilzragout
45min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min
Asiatische Gemüsereispfanne
55min
Pasta-Lauch-Topf
30 Min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2 godz. 35 min