Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ¾ TL Kardamom, gemahlen
- ¾ TL Kreuzkümmelsamen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Chili, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
or 1 Gemüsebouillonwürfel - 1 TL Salz
- 600 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (5 cm)
- 200 g grüne Bohnen, tiefgekühlt, aufgetaut, in Stücken (4 cm)
- 50 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 1 Dose weisse Bohnen, aus der Dose (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1908 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Gemüsecurry
1h
Orientalische Linsensuppe
30 min
Kohlsuppe mit Tofu
1 godz. 45 min
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20 min
Caponata mit Linsen
1h
Linsencurry
50min
Kichererbseneintopf mit Gemüse und Chorizo
45 min