Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 200 g Äpfel, rot, geviertelt
- 120 g Essiggurken, in Stücken
- 200 g Matjesfilet, abgetropft, in mundgerechten Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 100 g Joghurt
- 15 g Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln klein, abgewaschen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1785 kJ / 426 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Kräuterquark
10min
Rote Grütze
30min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Überbackener Kabeljau auf Spitzkohl mit Basmatireis
1h
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Senf-Dill-Vinaigrette
5min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 Min
Senfsauce
5min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40min
Heringsstipp mit Drillingen
1h