Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
or 1 Fleischbouillonwürfel - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Rahm
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2559 kJ / 611 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 46 g
- Fat
- 34 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Eierlikör
15min
Milchreis
1 Std.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 Min
Reibekuchen
45 Min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2u.
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2u.
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.