![Mini-Rouladen Mini-Rouladen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96f10c97-0ddb-4d79-bf1a-087007dac275/Derivates/261a1a3f-3946-4a4a-8ba7-470d92fe1b5e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 Rinderrouladen, quer halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 4 TL Senf
- 8 Scheiben Bacon
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 2 Essiggurken, längs geviertelt
- Öl zum Braten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 1 TL Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- 360 g Rotwein, trocken
- 1 TL Pfefferkörner, bunt
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 1200 g Rinderfond
- 40 g Speisestärke
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3041 kJ / 727 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 49 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Saftgulasch vom Rind
2h 45 min.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Bolognese classico
5h
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45 min.