Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 5 jaunes d'œufs
- 1 bâton de cannelle
- 2 - 3 c. à café de zeste de citron râpé
- 2 pâtes feuilletées maison
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1271 kJ / 304 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Flan pâtissier à la vanille
13 godz. 15 min
Tarte amandine aux poires
3 Std. 25 Min
Crème renversée au caramel
4h 50min
Flan pâtissier
4u. 25min
Flan individuel à la vanille
50 Min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 Min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Flan pâtissier aux prunes
2h 5 min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Mini-flans pâtissiers au cassis
1 Std. 30 Min
Crème renversée au café
2h
Gâteau de semoule
2h 45min