Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de sel fin
- 45 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait
Le jour même
- 150 g de beurre doux et froid
- 24 bâtons de chocolat noir, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf battu
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1157.7 kJ / 277.9 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Carbohydrates
- 25.2 g
- Fat
- 17.7 g
- Saturated Fat
- 11.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 11.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Baguette express
2 godz. 35 min
Baguette viennoise
4h 25min
Donuts au caramel
4 godz.
Baguette
3h 45 min
Pain de mie
3h 20 min
Pâte feuilletée maison
1 godz.
Pains à hamburger complets
2hod. 50min
Petits pains aux raisins
24h
Pain au chocolat
24h
Croissant
16 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min
Beignets au four
2 godz.