Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 80 g de caramel au beurre salé
- 4 œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 20 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de vanille en poudre
- 1 sachet de sucre vanillé (7,5 g)
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1331.3 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 38.4 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 306.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Cake chocolat-poire
1hod.
Gâteau au caramel
3h 50min
Quatre-quarts au citron très doux
1hod.
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40 Min
Cake à la vanille
1hod.
Cake aux pommes
1hod.
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1 Std. 10 Min
Cake gourmand à l'amande
3h 40min
Cake à la noix de coco
55 Min
Crousti-moelleux aux pommes
1hod.
Gâteau magique à la noix de coco
1hod.
Cake fondant au chocolat
35 min