Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g de grains de blé dur
- 400 g d'eau
-
30
g de levure fraîche
or 3 c. à café de levure déshydratée (12 g) - 120 g de babeurre
- 150 g de farine à pain
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de poudre de malt (optional)
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3 Std. 45 Min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Les gaufres de la foire
3 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain aux cinq graines
50 Min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Pas d’évaluation
Baguette
3 Std. 45 Min
Pain de mie
3 Std.
Pain d'épeautre pur
11sa