Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 aubergines, coupées en deux
- 40 g d'huile d'olive
- 60 g d'échalotes
- 150 g de poivron rouge, détaillé en cubes
- 200 g de tomates, coupées en morceaux
- 300 g de restes de viande cuite, coupés en petits morceaux ou effilochés
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches (persil, coriandre, cerfeuil...)
- 30 g de parmesan râpé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1514.5 kJ / 363.8 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Carbohydrates
- 14.8 g
- Fat
- 19.5 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 76 mg
In Collections
Alternative recipes
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30 min
Aubergines à la bonifacienne
2h
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20 min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Aubergine farcie
1h 5 min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1h 20 min
Pizza maraîchère au brebis
2u. 5min
Tortilla à la piperade
55 min
Tarte aux courgettes et tapenade
1h 15 min
Lasagne aux trois poivrons
1h 25 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min
Gratin d'aubergine au parmesan
1h 30min