Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de poitrine de porc
- 2 - 3 cuisses de canard désossées (environ 600 g de chair)
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café de poivre 5 baies,moulu gros
- 1 c. à café de quatre-épices
- 1 c. à café de feuilles de thym frais
- 150 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
- 250 g d'eau
- Nutrition
- per 20 g
- Calories
- 255 kJ / 62 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 5 g
Alternative recipes
Foie gras de canard
72h
Foie-gras mi-cuit
50h
Terrine de campagne
4h 30min
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de canard
2h 30min
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Terrine de campagne
25h 15 phút
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Rillettes de lapin
12 Std.
Pâté de campagne
48 Std.
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24ωρ. 20 λεπτ.