Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 3 - 4 Chilischoten, rot, getrocknet
- 2 EL Olivenöl
- 800 g Lammkeule, ausgelöst, in Würfeln (4 cm)
- 1 TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 1 EL Garam Masala
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 250 g Gemüse-Bouillon
- 400 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 250 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2021 kJ / 482 kcal
- Protein
- 43 g
- Carbohydrates
- 21 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 Min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 Min
Rinds-Laab
1 Std. 5 Min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min