Crème de champignons

Crème de champignons

4.7 97 ratings
Prep. 10 min
Total 20 min
4 portions

Ingredients

  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre
    400 g
  • d'eau à ajuster en fonction de la texture désirée
    500 - 600 g
  • de lait
    200 g
  • cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1
    1 c. à café bombée de fond de légumes
  • de farine de blé
    50 g
  • de sel selon vos goûts
    ½ c. à café
  • de crème fraîche, min 30% M.G.
    50 g
  • de persil frais équeutés
    4 brins
  • de fromage frais (optional)
    40 g

Nutrition per 1 portion

Calories 132 kcal / 550 kJ
Protein 7 g
Fat 9 g
Carbohydrates 5 g
Fibre 1.4 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...