Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 grüne Paprika, in Stücken
- 20 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 500 g Sauerkraut, grob geschnitten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Glas weiße Bohnen (Abtropfgew. 490 g), abgetropft
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 1 EL Bohnenkraut, getrocknet
- 150 g Wasser
- 50 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 573 kJ / 136 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 7.6 g
Alternative recipes
Sauerkrautsuppe
1hod.
Bohnensuppe mit Nudeln
40 Min
Kohlsuppe
45 min
Sauerkraut-Eintopf
35 min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45 min
Dänische Erbsensuppe
1hod.
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1hod.
Sauerkrautsuppe
1hod.
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1hod.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 min