Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Porreestange, in Ringen
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Krabbe, geschält, gegart
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Erbsen-Cremesuppe
40 min
Erbsencremesuppe
30min
Erbsencremesuppe
25min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30min
Kartoffelcremesuppe
40 min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30min
Zweierlei Erbsensuppe
50min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Erbsencremesuppe
40 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
1h
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min