Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Porreestange, in Ringen
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Krabbe, geschält, gegart
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Gemüsecremesuppe
1h 15min
Sauce Béarnaise
20 min
Erbsencremesuppe
30 min
Sauce Béarnaise
40 min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
1h
Kartoffelcremesuppe
40 min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min
Würzige Kürbissuppe
1h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min